Artister K-Ö - Nöjeskällan - en källa till nöjen i Sverige

Go to content
Artister
Våra artister K-Ö
Lasse Sigfridsson

En dröm gick i uppfyllelse när Lasse Sigfridsson gick sin egen väg!


När Lasse Sigfridsson slutade i Lasse Stefanz var hans stora dröm att få göra ett soloalbum. Nu tre år senare har det blivit tre album och drömmen har mer än besannats. Allt kröntes i Grönlandsparken i Malung under dansbandsveckan 2014 då Lasse fick ta emot en guldskiva för debutalbumet “Min egen väg” som släpptes i oktober 2012.

Solokarriären tog fart för Lasse i och med den guldskiveaktuella debutplattan "Min egen väg". Skivan blev en supersuccé och gick direkt upp på tredje platsen på den svenska topplistan. Sommaren efter toppades det resultatet med uppföljaren "En gång till" som gick in som tvåa!
- Den veckan var en otroligt rolig vecka på topplistan. Då låg min första skiva "Min egen väg" etta på listan över flest sålda skivor i midprice och min då nya skiva "En gång till" tvåa på den stora topplistan. Jag fick nästan nypa mig i armen, ler Lasse.

Lasse Sigfridsson var med och bildade Lasse Stefanz 1967. Lasse slutade under våren 2012 i bandet efter 45 år. På debuten “Min egen väg” plockade Lasse fram personliga favoriter från den skatt av låtar som han sjöng in under sina år i bandet. Låtar som till exempel "Främling" och "Septemberregn". Dessutom valde han ut några favoritlåtar från andra artister som han spelade in egna tolkningar på.

Nu i sommar har han släppt sitt tredje soloalbum som även det dundrade in på topplistan och sommaren har varit och är full av konserter med massor av publik. - Det är så roligt, säger Lasse. Jag gör allsångskvällar, jag sjunger på festivaler med min son Emil, jag gästsjunger på dansbandskvällar. Ja, jag gör precis det jag känner för och det har verkligen gått hem. Det gäller bara att följa sitt hjärta.

Något som nu bevisats genom att Lasse belönats med sin första guldskiva som soloartist. - Visst, det var fantastiskt att få min första guldskiva med Lasse Stefanz en gång i tiden och jag är så klart jättetacksam för de fantastiska åren vi hade tillsammans. Men att få en guldskiva för ett soloalbum som jag fått bestämma över helt själv är såklart snäppet bättre. En dröm har gått i uppfyllelse och det för att jag vågade gå min egen väg. Något jag också döpte albumet till. Då, 2012 var jag bara nöjd med att få ge ut ett soloalbum. Inget någon annan i Lasse Stefanz gjort tidigare, och så säljer den guld. Ja, vad ska jag säga. Jag är så oerhört tacksam.

För mer information eller bokning för en intervju med Lasse kontakta Anneli Ylinen på Atenzia Records - 0512 29959 eller anneli.ylinen@ginza.se

Fotograf av bilden är Pär Winberg

Lasse bokar du via Peter Rudenborg 0471-46650

En galen helkväll med Pökerz och scotts på samma scen!
Se reklamfilm nedan


Bild | Logo png | Logo ps | Hemsida
Moderna Tider

Lite information om bandet Moderna Tider.

Vi har turnerat i Sverige & Norge i hela tretton år, med vår Gyllene Tider-show. Då under namnet Billy. Så vi kan verkligen detta med att få till ett riktigt party med Gyllene Tider- Hitsen! Nu har vi valt att byta namn på bandet, till det mer passande ... Moderna Tider!

Vi skruvar nu upp vår show ytterligare, och har investerat i en stor LED-skärm som kommer göra showen ännu mer visuell... Tillsammans med vårt nya P:A får vi ett riktigt proffsigt ljud & ljus. Detta blir då en upplevelse utöver det vanliga. Det nya namnet Moderna Tider har även visat sig vara mycket bra i annonsering & marknadsföring m.m
( man förstår direkt vad det handlar om ) Så man kan verkligen säga att namnbytet är en stor vinst, Både för oss i bandet och för er som anlitar oss. En riktig Win-Win Situation!

Titta gärna in på vår nya hemsida (www.modernatider.nu)

Kolla även in vår Facebooksida.Se video HÄR...


KLACKARNA I TAKET -
ETT GALET PARTY MED ENBART SVENSKA KLASSIKER!

Reelin' & Rockin'

The Hub Caps, Cherry Tess och TT Grace

The Hub Caps
Bandet bildades år 2000 av Ricky James och Johnny Valentine som båda har en sällsynt passion för 50-tals musik i alla möjliga former. Bandet brukar beskriva sin musik som ett recept av:En slev rockabilly, ett par grabbnävar rock’n’roll, ett par stänk gammelcountry – Allt ihoprört och serverat med mycket sväng.

Cherry Tess
Hon sparkar bakut direkt och vräker iväg en ettrig och ilsken Johnny Burnette-inspirerad Did you know. Och sen är det som om Ronnebytjejen Therése Möller, eller Cherry Tess som hon kallar sig, aldrig hittar handbromsen. (Källa:Skivrecension i Barometern - Dennis Andersson)

TT Grace
Från Stockholms södra utkant härstammar bandet TT Grace, ett gäng grabbar som har hunnit samla på sig enorma mängder med erfarenheter. De är unga, hungriga och framförallt enormt professionella och levererar en sprittande och glad dow-wop rockabilly - musik som kunde vara hämtad från filmer som Grease eller tja... varför inte säga som The Boppers lät i början av sin karriär - ett band de lirat med vid mängder av tillfällen.


Bild 1 | Bild 2 | Bild 3 | Logo | Facebook
Sofie Svensson & DOM DÄR

Presentation
Jag (Sofie Svensson) började 2015 skriva egna låtar. Allting började bara som en rolig grej, och jag la ut dom på Facebook & Youtube. Plötsligt spreds låtarna som en löpeld och det haglade in kommentarer och likes om att folk ville se och höra mer. En musiksida skapades, som idag har över 12.000 följare, och vi började även producera låtar till Spotify. Idag är det ca 110 tusen unika lyssnare på Spotify per månad, och det har lett till ca 5 miljoner streams sammanlagt. Jag fick i följd av allt detta förfrågningar om att spela live på olika tillställningar, vilket jag kände att jag inte ville då jag saknade ett band.

Nu, i januari 2017 har jag äntligen bildat mitt band: Sofie Svensson & Dom där, och allt känns grymt bra! Spelförfrågningar/bokningsbolag osv har börjat hagla in och vi är redo att stå på scenen. Vi kan kalla musikstilen för partyrock!

Vi är 5 personer i bandet, Sofie – vokalist, Fredrik – Bas, Robin – Gitarr, Tom – Trummor & Andy – Keyboard.

Vi kommer att kunna leverera ca 1 timmes underhållning med hitlåtar som:
· Rullar fram
· Janne
· Raggarlåten
· Mata mig Mfl

· 'BDSM' är en låt som snabbt blev populär när den släpptes i en video på Facebook och Youtube 2015. NU finns den äntligen på Spotify! Många älskar den, många höjer på ögonbrynet, men man ska inte glömma att den är skriven med glimten i ögat!
Vi har numera 15 milj streams
150.000 unika lyssnare/månad (spotify)
13.500 följare på facebook

Här lite länkar med och om oss:

The Hub Caps

Bandet bildades år 2000 av Ricky James och Johnny Valentine som båda har en sällsynt passion för 50-talsmusik i alla möjliga former.
Bandet består i dag av:
Johnny Valentine-sång och gitarr
Ricky James-kontrabas och sång
Bo Belly-batterist och sång

Musiken kan beskrivas som ett recept av:
En slev rockabilly
Ett par grabbnävar rock n roll
Några stänk av gammelcountry.
Allt noga ihoprört och serverat med massor av sväng.

Bandet har kommit att bli ett av de mest populära i sin genre och spelar idag runt i hela norden.

2004 släpptes första platta (The HubCaps) på egen ettikett. Skivan fick strålande rescentioner och följdes upp av ”FullThrottle” 2006. Denna gång i på bolaget Old Rock Records.

Nya plattan ”3rd Base” kom sommaren 2010 på Enviken Records. En platta som har gjort att bandet även hörts flitigt på radio. Låten ”Cindy” var uppe och utmanade till svensktoppen, men blev slagen av Bo Kaspers och Sanna Nielsen trots ett överlägset röstresultat på Sveriges Radios hemsida.

The Playtones

The Playtones vinnare i dansbandskampen på SVT 2009!
Över en natt gick The Playtones från att vara ett okänt band till att vara det hetaste bandet på dansbandshimmelen 2010. 3/2 släpptes debutalbumet "Rock´n Roll Dance Party" som sålde guld efter en dag!
Back to content